У Львові батьки дитини, що загинула під колесами автобуса, шукають свідків

5367 0
Батьки Вероніки Роман шукають свідків загибелі своєї дитини. 10 червня дівчинка потрапила під колеса автобусу № 3а на вул. Шота Руставелі і загинула на місці.
фото: прес-служба поліції

фото: прес-служба поліції

«Ми бачили фотографії з місця подій. Там видно, що довкола зібралося багато людей. Хтось із них же має щось знати», – каже мати дівчинки Анна Зьобер.

Усі, хто мають якусь інформацію про ДТП, що сталася, просять звертатися за телефоном: 096-899-01-91 (Анна Зьобер).

Нагадаємо, водія автобуса №3а, який насмерть збив п'ятирічну дитину на пішохідному переході на вулиці Шота Руставелі у Львові, взяли під варту. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Згідно з санкцією статті, за якою відкрито кримінальне провадження, йому загрожує покарання – позбавлення волі терміном від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!