У Львові батьки трійнят отримуватимуть щомісячно тисячу гривень

4486 0
Сьогодні, 21 жовтня, на виконкомі Львівської міської ради було прийнято рішення про зміну виплат соціальної допомоги батькам, у яких народилась трійня.
Фото: pregnantua.blogspot.com

Фото: pregnantua.blogspot.com

Як розповіла начальник відділу пільг, соціальних допомог та компенсаційних виплат управління соціального захисту Леся Дронь, головні зміни, які були прийняті полягають в тому, що тепер таку допомогу будуть отримувати батьки допоки трійнятам не виповниться три роки. До цього з міського бюджету таку допомогу видавали батькам до дворічного віку дітей.

Читайте також: 19 дружніх до дітей закладів харчування у Львові. Перелік

Окрім того з 1 січня 2016 року батьки трійнят будуть отримувати 1 тис. грн. Зараз сума виплат складає 500 грн. щомісяця.

У Львові право на таку допомогу мають шість сімей. В двох з них трійнята народилися в 2015 році – в травні та вересні. Щоб отримати таку допомогу, батькам після народження слід подати відповідну заяву у відділ соціального захисту за місцем проживання.

Читайте також: У Львові відкрили унікальний центр надання послуг з кутком для дітей

Підготував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!