У Львові батяри пересядуть на велосипеди

7085 0
У суботу, 2 травня, вулицями Львова проїде перший ретро велопроменад «Батяри на роверах». Подія об’єднає людей, які цінують стиль та міські велосипеди. Організатори сподіваються, що заїзд стане щорічним дійством та своєрідною присвятою львівській батярській міській культурі початку ХХ ст. Реєстрація та вхід – вільні.
фото: roverchic.com

фото: roverchic.com

Як зазначають організатори Дня Батяра, велозаїзд стартує о 13:00 із площі Музейної (біля Домініканського собору). Для того щоб взяти участь у велозаїзді, необхідно  заповнити реєстраційну форму на сайті.

Кожен зареєстрований учасник матиме змогу отримати посвідчення батяра чи батярки, пов'язку з унікальним номером, випити смачної кави біля Домініканського Собору, ну і звичайно отримати подарунки за найкращий жіночий та чоловічий образ.

Велопроменад «Батяри на роверах» проїде за маршрутом: пл. Музейна, вул. Івана Федорова, вул. Руська, пл. Ринок, пл. Катедральна, вул. Беринди, просп. Свободи, пл. Галицька, пл. Соборна, вул. Пекарська, вул. Шімзерів, вул. Мечникова, вул. Левицького, вул. Погулянка, вул. Анатолія Вахнянина, вул. Левицького, вул. Князя Романа, пл. Галицька, пл. Міцкевича, просп. Свободи, вул. Гнатюка, вул. Листопадового Чину, Парк імені Івана Франка.

 До заїзду допускаються будь-які велосипеди, але бажано, щоб це були класичні міські моделі, а власник велосипеда виглядав у стилі велосипедної моди початку XX століття. Саме в цей час у Львові існувала унікальна батярська культура зі своєю мовою, піснями, кодексом честі, традиціями та одягом, а також спостерігалося пожвавлення велосипедного руху - зазначають організатори.

Програма велопроменаду «Батяри на роверах»:

13:00 - збір на площі Музейній, проходження реєстрації
14:00 - початок велопроменаду «Батяри на роверах» на площі Музейній.
16:30 - збір у парку ім. Івана Франка, далі у програмі:

-  майстер-клас з лінді-хоп та соло-джаз плюс бонус вивчення всесвітньо відомої лінійки Шим Шам від Lindy Club - Swing Dance in Lviv.

- нагородження кращого чоловічого та жіночого образу;

- пікнік та чаювання;

- кіно у парку;

- виставка раритетних велосипедів;

- фотостінка;

- ігри у петанг та крикет.

Деталі за телефоном: 380634433659  або ж на сайті.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!