У Львові без електропостачання залишився Сихівський міст. Доповнено

1647 0
Полагодити світло обіцяють до п'ятниці, 25 жовтня.
Фото: panoramio.com

Фото: panoramio.com

Сьогодні, 23 жовтня, львів'янка Марта Петришин близько 4:20 повідомила на Гарячу лінію міста про те, що на Сихівському мосту у Львові повністю відсутнє електропостачання і він не освітлюється, що наражає водіїв на небезпеку.

Читайте також: На в'їздах у Львів встановили LED-освітлення

На Гарячій лінії пообіцяли передати звернення в ЛМКП Львівсвітло. Водночас інший львів'янин Віталій Яремчук у коментарях написав, що також звертався на Гарячу лінію, де йому повідомили, що електропостачання Сихівського моста відновлять до п'ятниці, 25 жовтня.

Як повідомили у коментарі Tvoemisto.tv у Сихівській районній адміністрації, у ЛМКП Львівсвітло кажуть, що сталось пошкодження кабелю. За даними районної адміністрації, на місце виїхали аварійні служби, але наразі не можна сказати точно, скільки триватим ремонт.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!