Політична реклама

У Львові безкоштовно лікуватимуть активістів Євромайдану

1579 1
Львівський міський медичний центр «Мікрохірургія ока», що на вул. Навроцького, 23, пропонує безкоштовну допомогу всім активістам з травмами очей, які вони отримали у сутичках в Києві.

Як розповів керівник центру Ігор Новицький, у центрі готові безкоштовно робити діагностику, процедури та операції. Заплатити пацієнтам доведеться тільки за розхідні матеріали.

Ігор Новицький також додав, що у центрі спробують домовитися із фірмами-постачальниками, аби ті продали медичні розхідні матеріали за найнижчими цінами.

Також  міський голова Львова повідомив, що на базі двох львівських лікарень – 8-ї та Лікарні швидкої допомоги – створили умови для прийому постраждалих з Києва.

Джерело: Zaxid.net


Читайте також:
22 Січня, 2014 16:25
читач Пропоную санаторій "Перлина Прикарпаття" у Трускавці, який є в структурі МВС, перевести в режим реабілітаційного центру для постраждалих від подій у Києві за рахунок державних коштів.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!