Політична реклама

У Львові безпечні лише стаціонарні атракціони

1079 0
Львівська державна інспекція промислової безпеки та охорони праці у будівництві не знайшла суттєвих порушень на усіх шістнадцяти атракціонах у парку культури імені Богдана Хмельницького у Львові. Про це повідомив начальник Львівської державної інспекції промислової безпеки та охорони праці у будівництві Іван Мечержак.
Фото Львівська газета

Фото Львівська газета

Водночас львів'ян застерігають бути обережними, оскільки у Львові розпочали свій гарячий сезон пересувні атракціони, більшість з яких інспектори ще не встигли перевірити на якість. Про це повідомили репортери телеканалу ZIK в «Огляді дня».

У Львові цьогоріч найбільший пересувний атракціон перебував на проспекті Червоної Калини. Однак у травні його власники, отримавши дозвіл на експлуатацію, тимчасово переїхали на південь у пошуках кращого прибутку. Інші ж атракціони, за словами інспекторів з Держгірпромнагляду, у Львові ще доперевірятимуть. Хоча батьки розповідають, що все ж вибирають те, що подобається їхнім дітям.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!