У Львові більше сімей зможуть отримати послугу раннього втручання від центру «Джерело»

1641 0
Відповідні відділення розширили штат.
Фото: Христина Процак/Facebook

Фото: Христина Процак/Facebook

Цьогоріч Центр «Джерело» надасть послугу раннього втручання 120 сім’ям. За минулі два року послугу отримали 200 сімей. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

З початку року за послугою раннього втручання вже звернулись 70 сімей із дітьми. Послуга передбачає комплексну роботу таких фахівців, як лікар-невролог, психіатр, фізичний терапевт, ерготерапевт, соціальний працівник, логопед, психолог.

«Упродовж двох років практично вдвічі зросла команда, яка надає цю послугу. Також у жовтні ми придбали автотранспортний засіб для розвитку програми домашніх візитів, тому тепер ми виїжджаємо до наших вихованців, у дошкільні навчальні заклади. Ми готові надавати фаховий супровід та підтримку як у Центрі, так і у формі домашніх візитів», – говорить директорка Центру «Джерело» Зореслава Люльчак.

Читайте також: Як у Львові працює Центр раннього втручання для дітей із вадами розвитку. Фото

Програма раннього втручання розрахована на дітей з групи ризику від народження до 4-х років – які уже мають або ще ні неврологічні діагнози, або ж батьки мають тривоги щодо розвитку дитини.

На фінансування програми раннього втручання з міського бюджету Львова передбачено 2,5 млн грн на 2020 рік.

Для запису на перший прийом, треба телефонувати в реєстратуру Центру за телефоном: (032) 227 36 00, (098) 981 11 21. Усі послуги – безкоштовні. Нагадаємо, відділення раннього втручання від Центру є у поліклініках на Сихові та на вул. Виговського.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!