Політична реклама

У Львові біля будинків Мінооборони демонтували контейнери для сміття

1535 0
Біля будинків КЕВ у Львові демонтували контейнери для сміття – через борги

Як повідомили в компанії AVE, сьогодні вночі були демонтовані 22 контейнери для збору сміття біля відомчих будинків Міністерства оборони (КЕВ), що на вул.Стрийській – Гашека – Максимовича, - інформує прес-служба Львівської міськради.

Причина – заборгованість КЕВ БУ-4 за вивезення сміття перед перевізником у сумі 230 тис.грн. Сьогодні демонтували 22 контейнери, загалом їх біля відомчих будинків є 31.

«Ще з квітня БУ-4 не оплачує жодних коштів за вивіз сміття. Сума боргу на сьогодні становить 230 тис грн. Ми звертались до керівництва відомчих будинків, аби вони проплатили хоча б 30 тис грн. Реакції жодної. Ніхто навіть не звертався з проханням розтермінувати борг. Тому ми змушені були сьогодні майже 60% контейнерів забрати. Якщо ситуація не зміниться, будемо з БУ-4 розривати стосунки і припиняти обслуговування. Розуміємо, що це неприємна ситуація для мешканців, але наша фірма теж має проблеми через такі великі борги замовників наших послуг», - розповів генеральний директор ТзОВ «АВЕ Львів» Олег Гайовишин.

Нагадаємо, минулого тижня компанія надіслала попередження про припинення вивезення сміття з 10 листопада у зв’язку із заборгованістю. Однак ситуація не вирішилась.  

Крім цього, КЕВ БУ-4 заборгувала 1,5 млн грн. за обслуговування ліфтів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!