Політична реклама

У Львові біля "Епіцентру" на Городоцькій розібрали барикади

1527 0
Працівники “Епіцентру”, що на Городоцькій, спершу просили протестувальників відкрити заїзд до гіпермаркету, а згодом взяли все у свої руки і за півгодини розчистили в’їзд до гіпермаркету.

Півтисячі працівників “Епіцентру” вийшли на вулицю, інформують Головні новини Львова. Вони зізнаються, що не проти пікету, але просять його переформатувати. Наприклад, роздавати клієнтам листівки, але не загороджувати входу до гіпермаркету. Натомість хлопці з барикад категорично проти.

Працівники “Епіцентру” кажуть, що це блокування ніяк не впливає на бюджет власника - регіонала Гереги. Недоотриманий прибуток просто списують з зарплат персоналу. А те, що блокувальники не перекрили другого входу у гіпермаркет - їх не рятує.

Фінансово потерпають бізнесмени, які орендують місце в “Епіцентрі”, тож приїхали підтримати працівників, і разом з ними розібрати барикаду.

Натомість протестувальники пообіцяли, що за декілька днів побудують тут нову барикаду.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!