У Львові біля храму ДАІшники оштрафували авто з бронежилетами для військових. Оновлено

3732 0
У четвер, 31 липня, у Львові інспектори ДАІ склали протокол на автомобіль з бронежилетами та іншою допомогою військовим, що був припаркований біля костелу єзуїтів. Водночас в ДАІ міста повідомили, що евакуваторм викликали мешканці, що живуть поряд з храмом.
Фото: city-adm.lviv.ua

Фото: city-adm.lviv.ua

Про це в себе на Facebook написав настоятель храму о. Степан Сус. «Звертаюсь до шановних працівників евакуаторів міста Львова та працівників МВС. Я розумію, що всіх перехоплюють емоції, але якось не по-людськи евакуйовувати з-під храму автомобіль зареєстрований на Центр Військового Капеланства УГКЦ з привезеними бронежилетами, виписати штраф, а потім ще попросити у нас бронежилетів, бо хлопці з МВС також їдуть на Схід», – пише о. Степан Сус.

Він запевняє, що авто було припарковано за правилами.

«Автомобіль завантажили на евакуатор, але потім зняли і виписали штраф. Йдеться про суму близько 255 грн, а це – ¼ вартості бронежилета! Це – не нормальна ситуація!» – сказав у коментарі tvoemisto.tv о. Степан Сус.

Він пояснив, що у центрі капеланства не мають часу оскаржувати цей адмінпротокол, адже зайняті допомогою військовим на Сході України.

Натомість старший інспектор ДАІ Львова Людмила Ліб повідомила tvoemisto.tv, що мешканці, які викликали евакуатор та правоохоронців, вимагали оштрафувати згаданий автомобіль. "Авто було припарковане під знаком "зупинка заборонена", водій не заперечував своєї провини", – додала Людмила Ліб.

Отець Степан Сус водночас видалив допис про цю ситуацію зі своєї сторінки у соцмережі. Tvoemisto.tv намагається взяти в отця коментар з цього приводу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!