У Львові біля церкви святої Софії встановили фігуру ліванського святого. Фото

3739 0
Щочетверга тут відбувається молебень до святого Шарбеля, біля мощей якого нещодавно сталось чудо.
Фото: парафія святої Софії/Фейсбук

Фото: парафія святої Софії/Фейсбук

Учора, 29 вересня, біля храму святої Софії, що на вул. Франка, 121а у Львові освятили фігуру святого Шарбеля – ліванського святого. Про це ідеться на фейсбук-сторінці парафії.

Гроші на фігуру святого Шарбеля храмові пожертвували ліванці. Вони ж долучились працею до її встановлення і прибули на літургію з нагоди освячення фігури та храмового свята на парафії.

Фото: Марта Талан/Фейсбук

Отець Роман Кравчик привіз спочатку до собору святого Юра, а потім – до храму святої Софії мощі ліванського святого. Щочетверга у церкві на вул. Франка, 121а відбувається молебень до святого Шарбеля. У храмі святого Юра такий молебень служиться щовівторка.

Фото: парафія святої Софії/Фейсбук

Святий Шарбель (при народженні Юсеф Махлуф) народився 8 травня 1828 року в Лівані. Помер там же 24 грудня 1898 року. Він є арабським католицьким святим та чудотворцем. 9 жовтня 1977 року його зараховано до сонму святих.

Як пише сайт Дивенсвіт, цьогоріч 22 серпня під час ходи до мощів святого Шарбеля у Лівані відбулось чудо – зцілився 2-річний паралізований мусульманський хлопчик. Зазначається, що дитина народилась паралізованою, що підтверджують медичні висновки. Втім, тепер вони засвідчують, що дитина оздоровилась.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!