У Львові воякам з психологічними проблемами допомагають “білі берети”. Як приєднатись?

3007 0
Львів'яни чимало допомагають бійцям, які воюють зараз на сході України. Однак ті військові, які повернулись із зони АТО додому, часто стикаються не лише з фізіологічними, а й з психологічними проблемами – жаліються на відсутність сну та неспокій.

 Загалом понад 80 учасників АТО зараз перебувають на лікуванні у Львівській обласній клінічній психіатричній лікарні. Однак тут їм бракує банальних матеріальних речей та продуктів. Адже на одного бійця в день лікарні виділяють лише 11 гривень, інформує ZIK.

Тож допомогу учасникам АТО, що перебувають тут на лікуванні, взяла на себе громадська організація “Білі берети”. Долучаються також працівники лікарні та звичайні львів'яни. 

Відтак, усіх охочих у будь-який спосіб допомогти хлопцям закликають слідкувати за Facebook-сторінкою “Білі берети”. Тут лікарі щодня викладають перелік усього, необхідного для пацієнтів. Однак, зазначають медики, окрім матеріальних речей ці люди потребують уваги та турботи.

Телефон “гарячої лінії” організації 093-357-97-87.  

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!