У Львові топ-менеджерів навчать підвищувати ефективність бізнесу

2039 0
Громадська Школа Бізнесу запрошує на навчання в межах грантової програми МВА Executive Management з міжнародним визнанням Eduniversal ranking. Старт програми – 17 жовтня. Завданням програми – надання власникам бізнесу та підприємцям практичних навиків та інструментів для підвищення ефективності їхнього бізнесу та збільшення прибутків.
Фото: indianic.com

Фото: indianic.com

Цільова аудиторія МВА Executive Management – власники малого та середнього бізнесу, топ-менеджери та управлінці. Після завершення програми всі учасники отримають MBA-сертифікати міжнародного зразка, інформує пресс-служба Львівської міської ради.

17-18 жовтня стартує перший триденний модуль (всього в програмі 15 модулів) на тему «Партнерство в бізнесі: ділові взаємозв’язки та домовленості між співвласниками. Шлях від топ-менеджера до партнера». Серед питань, які підніматимуть – правила ведення бізнесу в партнерстві, домовленості між партнерами бізнесу перед його заснуванням або в процесі ведення діяльності; правила довгострокових домовленостей між партнерами щодо залучення особистого часу, інвестицій в бізнесі, розподіл функцій та інші важливі моменти партнерства.

Додаткова інформація для ЗМІ за телефоном: (097) 289-87-89 (Ірина).

Довідка:

Громадська Школа Бізнесу, м. Львів, вул. Ліська, 16, офіс 210, тел.: (032) 241-91-46, (067) 671-15-04, e-mail: [email protected]. Участь у програмі платна, деталі на сайті www.bc-school.com.ua.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!