У Львові бізнес-тренер вчитиме вести переговори. Як записатись?

3130 0
Lviv IT School організовує воркшоп з техніки ведення переговорів із клієнтом для усіх охочих. Спікером буде Рубен Мелконян – досвідчений професіонал з 20-річним досвідом у сфері ІТ, інвестиційній та консалтинговій галузях, відомий бізнес-тренер та бізнес-консультант на території України та за її межами.
Фото: ipowse.com.ua

Фото: ipowse.com.ua

«Потреба у володінні технікою переговорів із клієнтом серед спеціалістів у сфері ІТ досить велика, адже від цього залежить успішність компанії. Кожен проджект менеджер повинен ідеально справлятись із цим завданням: необхідно поєднати комунікативність, лідерські якості та… Прийди та дізнайся, що ще потрібно для освоєння цього процесу!», – закликають організатори події.

Лекція відбудеться 14 листопада о 19:00 в приміщенні конференц-залу (113 ауд.) УКУ (вул. Хуторівка, 35а). Участь платна. Вхід за попередньою реєстрацією до 14 листопада – 300 грн, в день події – 400 грн.

Реєстрація за посиланням. Детальну інформацію про воркшоп та спікера можна знайти на сайті: www.lits.com.ua.

Довідка:

LITS (Lviv IT School) - це навчальний проект, який спрямований на підготовку спеціалістів для роботи у сфері ІТ.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!