У Львові благодійна організація планує збудувати житловий комплекс на шість секцій

2438 0
Йдеться про територію, що має 0,59 гектара на розі вулиць Пасічної та Пимоненка.
Фото:google.com.maps

Фото:google.com.maps

У Львові на розі вулиць Пимоненка та Пасічної «Мальтійська служба допомоги у Львові» планує збудувати шість житлових секцій з відкритими терасами на дахах. Нове будівництво затвердили під час засідання містобудівної ради 4 серпня.

Читайте також: У Львові затвердили межі індустріального парку «Сигнівка»

Йдеться про територію, що має 0,59 гектара, на неї ще немає затвердженого детального плану території. Утім розташована вона у зоні, що передбачає багатоквартирну житлову забудову - Ж-4.

Земля передбуває у власності Львівської міської ради, взимку 2020 її передали у постійне користування Благодійної організації «Мальтійська служба допомоги у Львові».

Під час засідання містобудівної ради архітектор, який працює над проєктом ЖК, Андрій Швачук, повідомив, що на цій ділянці планують звести шестисекційний житловий будинок П-подібної форми на 5-10 поверхів. Загальна висота споруди – 26, 5 м.

Загалом у ЖК планують 190 квартир на 463 мешканці. У будинку переважатимуть двокімнатні та однокімнатні квартири. На даху планують облаштувати відкриті тераси для загального користування. Також тут передбачений дворівневий підземний паркінг на 90 та 64 машиномісць. На перших поверхах будинків планують облаштувати комерційні приміщення.

Забудовником є благодійна організація «Мальтійська служба допомоги у Львові». За даними аналітичної системи YouControl, її заснували у 2000 році серед засновників львів’яни Тітко Павло. Він керує Мальтійською службою допомоги України та Голишева Олена, яка надає послуги консультування з питань комерційної діяльності та керування, послуги перекладу та послуги організування конгресів і торговельних виставок.

Вікторія Савіцька

Візуалізація із презентації забудовника



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!