У Львові близько 80 підприємств належать росіянам

4315 0
Підприємства повністю або частково належать росіянам.
Фото: Про Львів

Фото: Про Львів

Близько 80 підприємств, які зареєстровані на території Львова, повністю або частково належать росіянам, зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Інформацію уже передали до військової адміністрації.

Читайте також: Козицький створив робочу групу, яка шукатиме майно рф та її резидентів на Львівщині

«Нещодавно прийнятий закон про націоналізацію дозволяє зробити так, щоб у Львові та всіх інших містах України не було навіть маленької частинки, яка може належати ворогу», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що на Львівщині знайшли понад 200 підприємств з російським корінням. Наразі створена робоча група при адміністрації, до якої залучені правоохоронці, які шукають такі підприємства. Є складений список підприємств та організацій, які можуть бути пов'язані з російським капіталом. Цей список опрацьовується, а дані запити відправляються до РНБО для прийняття рішення.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!