У Львові бракує вакцини БЦЖ. Коли з’явиться?

2045 0
Львівські лікарні будуть забезпечені вакцинами БЦЖ «найближчим часом».
фото: photofact.in.ua, facebook

фото: photofact.in.ua, facebook

Про це під час робочого візиту на Львівщину заявив заступник міністра охорони здоров’я Віктор Шафранський. «100 тис. доз було розподілено у регіони нашої країни. Певну частину цих доз отримала Львівська область, вони розподілені по пологових будинках і туберкульозних лікарнях. Знаю, що на сьогодні цієї кількості недостатньо, але Міністерство охорони здоров’я працює над тим, щоб найближчим часом вирішити це і забезпечити вакцинами у повному обсязі», – сказав він.

Читайте також: У Львові покращать якість лікування постраждалих від ЧАЕС

За словами урядовця, проблема в тому, що зараз необхідно оперативно зареєструвати вакцини. «Ми максимально спростили для виробників процедуру реєстрації, тому я сподіваюся, що найближчим часом пройде реєстрація і вакцини з’являться», – заявив він.

Рада національної безпеки та оборони 20 липня доручила Міністерству охорони здоров’я вжити негайних заходів, щодо запобігання критичної ситуації із забезпеченням населення держави вакцинами.

Джерело: IA ZIK

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!