Хто виходить у другий тур виборів голови Львівської ОТГ. Дані екзит-полу від студії Шустера

2806 0
Обиратимуть між Андрієм Садовим та Олегом Синюткою.
Фото: freepik.com

Фото: freepik.com

Голову Львівської ОТГ обиратимуть у другому турі. До другого туру проходять чинний міський голова Львова Андрій Садовий та народний депутат від «Європейської солідарності» Олег Синютка. Такі дані оприлюднила студія Шустера сьогодні, 25 жовтня, після закриття дільниць, яка проводила опитування виборців на виході з виборчих дільниць у день голосування.

За даними екзит-полу, за Андрія Садового проголосували 41,12% мешканців, за Олега Синютку – 27.38%.

За Руслана Кошулинського – 9,98%, Ярослава Рущишина – 5,62%, Ігоря Васюника – 3,97%, Ігоря Зінкевича – 3,16%, Юлію Гвоздович – 2,68%, Тараса Кльофу – 2,40%, Ігор Кузьмак – 1,11%, Оксану Юринець – 0,68%.

Похибка екзит-пола– 1,9%. 

Нагадаємо, за даними екзит-полу львівської соціологічної агенції Fama, за Андрія Садового проголосували 38% мешканців, за Олега Синютку 28%.

За Руслана Кошулинського – 9,8%, Ярослава Рущишина – 5,4%, Ігоря Васюника – 3,8%, Ігоря Зінкевича – 3,2%, Юлію Гвоздович – 3,1%, Тараса Кльофу – 2,2%.

Соціологічна агенція опитала понад 2 600 виборців, хоча планувала 4 000 осіб. 

Сьогодні, 25 жовтня, в Україні обирають голів ОТГ та депутатів місцевих рад. Тvoemisto.tv запустило сторінку Усе про місцеві вибори 2020, де зібрало усю важливу та корисну інформацію. Окрім цього, про перебіг подій на виборах у Львові, можна дізнатися у матеріалі: Місцеві вибори 2020 у Львові та ОТГ. Найважливіше.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!