У Львові буде ще один «Ашан»: львів’ян запрошують на роботу

38896 2
Компанія «Ашан Україна» оголосила про відкриття до кінця 2015 року другого магазину мережі у Львові. Новий «Ашан» розташується на вул. Володимира Великого, 58. Львів’янам пропонують надсилати резюме.
фото: zaxid.net, vinnikiplus.in.ua, vlasbiz.net

фото: zaxid.net, vinnikiplus.in.ua, vlasbiz.net

Компанія «Ашан Україна», що входить до складу французької Auchan Group, оголосила про відкриття до кінця 2015 року другого магазину мережі у Львові. Новий «Ашан» буде суттєво менший за гіпермаркет у Сокільниках і розташовуватиметься у ТЦ «Уніцентр» на вул. Володимира Великого, 58.

«Ми оголошуємо про відкриття свого другого магазину у Львові у кінці 2015 року. Площа магазину буде меншою за 5000 м², це новий формат для Ашан Україна. Магазин буде оточений торговою галереєю, якою керуватиме компанія Іммошан Україна», – інформують на офіційному сайті компанії.

Другий львівський «Ашан» буде суттєво меншим, ніж стандартні гіпермаркети цієї мережі – менше 5000 м², тоді як гіпермаркет «Ашан» у ТРЦ King Cross Leopolis займає площу 13000 м².

Як зазначається на сайті компанії, це відкриття також спричинить створення кількох сотень нових робочих місць. Кандидати можуть ознайомитися із запропонованими посадами тут та відправити своє резюме на електронну адресу [email protected].

Нині мережа «Ашан» налічує 10 гіпермаркетів в Україні, 5 з яких розташовані у Києві й по одному – у Запоріжжі, Кривому Розі, Одесі та Львові.

Джерело: Zaxid.net

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
31 Жовтня, 2015 13:04
Юран в Киеве 6 Ашанов!!
14 Вересня, 2015 22:51
доброжилатей!!! В ашані касир Шарадовська обдурюе людей!!!!!!ми набрали 1869 гри (а надурила 231 грн)ЛЮДИ БУДЬТЕ УВАЖНІ ПЕРЕДИВЛЯЙТИСЯ ЧЕКИ!!!!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!