Політична реклама

У Львові буде ще один шоколадний музей

990 0
Цього року у Львові організатори VI Національного Свята Шоколаду планують відкриття «Львівського шоколадного музею». У 5-поверховій будівлі музею будуть представлені різноманітні шоколадні експонати - від шоколадних мініатюр львівських будівель та пам’яток до 200- кілограмового шоколадного Лева та 3-метрового «Шоколадного годинника».

«Особливістю музею стане те, що кожен поверх буде поділено на окремі зони, а експонатами виставки будуть, уже відомі львів’янам та гостям міста, величезний 200-кілограмовий шоколадний Лев, «Галерея фестивальних левів», 3-метровий «Шоколадний годинник» із справжнім сонячним механізмом та різноманітні шоколадні скульптури, створені найкращими львівськими митцями під час Свята Шоколаду. Усі відвідувачі музею зможуть милуватись львівською Ратушею, Оперним театром, Пороховою вежею та іншими пам’ятками Львова у «Шоколадному місті». Музей також розкриватиме відвідувачам секрети виробництва шоколаду, історію його походження та особливості застосування у кондитерстві. Один із поверхів музею повністю присвятимо маленьким відвідувачам, для них ми відкриємо «Дитячу шоколадну країну». Це буде справжня арт-майстерня, в якій малеча зможе створити власний шоколадний шедевр, приготувати різноманітні шоколадні смаколики та дізнатись багато цікавого про улюблений продукт. Відкриття «Шоколадного музею» заплановано на початок червня», - розповів Андрій Сидор, директор VI Національного Свята Шоколаду, повідомляє ZAXID.NET.

За словами організаторів, у музеї також планують запровадити щотижневі вистави  «Шоколадного театру» та відкрити власну «Шоколадну фабрику», де на очах відвідувачів виготовлятиметься фірмовий шоколад «Львівського шоколадного музею». Незабаром стане відомо у які з львівських будівель поселиться цей унікальний музей.

Нагадаємо, у Львові функціонує Музей шоколаду


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!