Львівську малечу кличуть на свято казок. Програма

3532 0
У неділю, 31 травня, у Львові проходитиме ІІ загальноміське дитяче свято казок. В Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького улюблені персонажі тішитимуть юних львів’ян та їх батьків.
фото: allkarpaty.com, b2blogger.com

фото: allkarpaty.com, b2blogger.com

На естрадній сцені Парку можна буде спостерігати театрально-музичну подорож казковими мініатюрами від вихованців Дитячих клубів Львова. Загальноміське дитяче свято казок триватиме з 12.00 год. до 16.30 год.

Вхід  ̶  вільний, усі майстер-класи  ̶  безкоштовні. Той, хто прийде на свято в костюмі свого улюбленого казкового героя, отримає подарунок від організаторів.

Програма ІІ-го Щорічного загальноміського дитячого свята казок:

12.00 – відкриття свята

12.15-15.00  – діяльність казкових майданчиків: майстер-класи

12.15-12.25 – танцювання бансів

12.25-12.30 -  виступ танцювального колективу  АRT AGE

12.30-13.05 –  бальні танці клубу «Аеліта» та казка «Домовичок Кузя» від Дитячих клубів Залізничного району

13.05-13.30 – «Казковий калейдоскоп» та «Божевільна історія» від Дитячих клубів Франківського району 

13.30-13.50 – казкова подорож з Дитячими клубами Галицького району

13.50-14.15 год. – казка «Друзі із біди визволять завжди», виступ танцювальної студії «Диво» Дитячих клубів Шевченківського району

14.15-14.30 – «Казковий  рок-н-рол» та вікторина від Дитячих клубів Личаківського району

14.30-14.45 – танцювання бансів

15.00-16.00  –  Вистава  лялькового театру

16.00-16.30 – вручення призів за конкурс  робіт та кращий костюм, завершення свята

Читайте також: У Львові малеча змагатиметься на роверах

На території свята працюватимуть такі майданчики: «Пряникова хатинка» (пригощання), «Івасик – телесик» (творчі майстер – класи: орігамі й паперопластика, аплікація, паперова мозаїка, композиція з круп), «Рукавичка» (творчі майстер – класи: декорування казкових масок та створення ляльок-веснянок, листівки), «Колобок» (майстер-клас з розмальовування глини), «Капітошка» (розваги для найменших),   «Країна здоров'я» (розваги в країні здоров'я), «Лис Микита» (аквагримери), фотостенд «Стань казковим героєм» (казкова фотографія від гуртка «Фотодей» Галицького району), «Гаррі Потер» (інтелектуальні розваги), «Ковбої» (веселі естафети), «Пошуки скарбів» (спортивне орієнтування), «Котик і півник» (розваги для малят), «Аліса в країні чудес» (загадки, головоломки), «Володар перснів» (спортивні естафети), «Котигорошко» (силові змагання), «Казка про царівну жабу» (стрільба з лука), «Червона шапочка» (спортивні змагання ), «В гостях у казкаря» (читання казок, слухання віршів).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!