Територія терору у Львові. Як просувається справа

3609 0
Депутати на сесії Львівської міськради проголосували за надання в оренду Меморіальному музею тоталітарних режимів “Територія Терору” нежитлових приміщень на вулиці К. Левицького, 67. Тож музей тоталітарних режимів “Територія Терору” розмістять на 2-му поверсі будівлі.

Нагадаємо, у Львові за адресою: просп. В. Чорновола, 45 будують Меморіальний музейний комплекс "Територія Терору". Станом на 24 лютого 2015 р. за сприяння "Львівобленерго" та "Львівської залізниці" з території, де буде музей, перенесені інженерні мережі електропостачання  і зв'язку. Триває інтенсивний етап будівельних робіт. Вже закладений фундамент для першого експозиційного павільйону і відбуваються роботи із влаштування основи для підлоги виставкових приміщень.
 
"Будівельники влаштували фундамент і бетонний постамент для "Колонади тиранів", залили фундаменти та будують муровану декоративну огорожу навколо території музейного комплексу. Водночас вже закладений фундамент для першого експозиційного павільйону (бараку) і відбуваються роботи з влаштування основи для підлоги виставкових приміщень", - повідомив заступник директора з промоції та розвитку музею Володимир Довжинський. Керівництво музею зазначає, що будівельно-монтажні роботи відбуваються з належною швидкістю і варто очікувати відкриття музейного комплексу вже цього року.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!