Політична реклама

У Львові веломагістраль з'єднає вул. Наукову та Липинського

1777 0
У Львові цього року почнуть проектувати трансміську велосипедну магістраль, яка з’єднає південь та північ міста – вул. Стрийську-Наукову з вул. Липинського.

Про це в ефірі tvoemisto.tv повідомив радник міського голови Львова Олег Шмід.

«Є ідея цього року спроектувати трансміську веломагістраль з півночі на південь, аби з’єднати вже якісно збудовані шматки веломережі. Зараз домовляємося з нашими партнерами з GIZ про фінансування робочого проекту цієї велодоріжки», – сказав Олег Шмід.

З його слів, веломаршрут має пройти по вул. Княгині Ольги, Сахарова, по Коперника (де вже є великий фрагмент велодоріжки). «Далі вона буде з’єднана з центральним велокільцем, частина якого вже збудована на проспекті Свободи», - сказав він.

Олег Шмід нагадав, що велодоріжку облаштували і на вул. Зерновій, також вона з’явиться цього року на вул. Куліша, яку ремонтують.

На сьогодні, зауважив він, у Львові вже функціонує понад 40 км велодоріжок, а до 2020 року заплановано збудувати 268 км.

Фото: Олег Шмід

Нагадаємо, також у Львові планують облаштувати рекреаційно-транспортний веломаршрут, який з’єднає Винники та Брюховичі та відкрити 50 пунктів велопрокату.

 

Відео tvoemisto.tv


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!