Сьогодні у Львові буде ускладнено рух через забіг. Маршрут

2589 0
Частина автобусів на час забігу курсуватиме за зміненими маршрутами.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

У неділю, 16 вересня, у Львові відбудеться чемпіонат України з легкої атлетики з бігу на 10 км «Run the World. Львівська десятка». За маршрутом забігу з 9:00 до 12:00 будуть обмежувати рух транспорту: просп. Свободи (біля Оперного) – пл. Різні – просп. Чорновола – вул. В. Липинського – просп. Чорновола – пл. Різні – просп. Свободи.

Зокрема, на перехресті Городоцька – Чорновола відбуватиметься ситуативне перекриття руху з 10:00 до 12:00. Крім цього, по просп. Чорновола та вул. Липинського здійснюватиметься реверсивний рух приватного та громадського транспорту по одній стороні дороги.

Читайте також: 5 фактів про «Львівську десятку»

 

Як повідомили в управлінні транспорту ЛМР, через змагання до 12:00 не курсуватиме тролейбус №13. Також кілька автобусних маршрутів зазнають змін:

  •  – курсуватиме до церкви Анни;
  • 3а, 5а, 47а,– до площі Галицької.
  • автобуси, які виїжджали на просп. Свободи з вул. Дорошенка, курсуватимуть по вул. Коперника з виїздом на пл. Галицьку – 9, 15, 24, 45, 48, 114.
  • автобуси, які у звичайний день курсують через просп. Свободи, їздитимуть через вул. Підвальну – 46 та 53.   

Трамвайні маршрути, які пролягають через центр курсуватимуть у звичному режимі.

>;Tvoemisto.tv буде проводити онлайн-трансляцію змагання, яку можна буде переглянути починаючи з 9:00 на сайтіYouTube-каналі та Facebook-сторінці «Твого міста».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!