У Львові будівлю Ратуші охоронятимуть нацгвардійці

1850 0
Із метою захисту громадського порядку та забезпечення належного функціонування адміністративної будівлі Львівської міської ради, ЛКП «Муніципальна дружина» укладе угоду з Національною гвардією України про охорону будівлі Ратуші. Відповідне рішення прийняв сьогодні, 13 червня, виконавчий комітет ЛМР.
фото: zik.ua

фото: zik.ua

Як зазначив під час засідання виконкому міський голова Львова Андрій Садовий,  до охорони будівлі Ратуші буде залучено четверо нацгвардійців.

Також, після сутичок, що трапилася у Львові біля міської ради у четвер, 9 травня, влада міста вирішила дещо змінити регламент проведення засідань сесій ЛМР. Про це повідомив керівник Муніципальної дружини та радник міського голови з питань нацбезпеки Юрій Діль під час дискусії, організованої міською дискусійною платформою «Твоє місто Львів».

Нагадаємо, у результаті сутички постраждали два представники Нацгвардії.  «Два представники Нацгвардії отримали тілесні ушкодження. Звернень про пошкодження від громадян наразі до поліції не надходило», – прокоментувала Tvoemisto.tv речник ГУ Національної поліції у Львівській області  Світлана Добровольська. За фактом сутичок у Львівській міськраді поліція відкрила кримінальне провадження.

Як повідомляло Tvoemisto.tv  раніше на площі Ринок збирались пікети родичів бійців АТО, зоозахисників щодо діяльності ЛКП «Лев», працівників Привокзального ринку і простих львів’ян за бездіяльність міського голови у питанні Грибовицького сміттєзвалища, що призвело до пожежі та загибелі рятувальників.

Читайте також: «Учорашні заходи задля забезпечення безпеки біля міськради були неефективними», - експерти 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!