У Львові буде дитячий спортмайданчик із мультифункціональною травою. Фото

2680 0
На подвір’ї Храму Покрови Пресвятої Богородиці (вул. Личаківська, 175) завершують роботи зі спорудження спортивного майданчика, розпочаті наприкінці жовтня.

Для покриття майданчика використали сертифіковану мультифункціональну траву, яку створюють у Нідерландах. Таке покриття здатне витримувати різні температурні режими, підвищену вологість і прослужить багато років.

Читайте також: Як виглядає оновлена площа Митна у Львові. Фоторепортаж

Як зазначає настоятель Храму Покрови Пресвятої Богородиці отець Андрій Боднар, місцева громада потребувала такого майданчика. Тут щодня бувають і мешканці району, які приходять до Катехитичної школи храму, і молодь, яка займається волонтерством та проводить тут вільний час. Меценатом проекту є «Компанія Ензим».

«Спортивний майданчик буде універсальним: тут гратимуть у міні-футбол і баскетбол. Одна бригада робітників монтувала паркан, інша – ставила бордюри, ми ж приїхали вкладати основу і штучну траву. Основа тут буде дренуюча, тобто опади не затримуватимуться, а проходитимуть наскрізь. Також ми ставимо щити, кільця і ворота, чіпляємо сітку. Матеріали якісні та екологічні», – розповідає підрядник Володимир Потій.

Читайте також: У Львові встановлять багаторівневий питний фонтан. Візуалізація

Вартість проекту – близько 350 тисяч гривень. Роботи зі спорудження майданчика розпочали у жовтні 2016-го року. Торік на місці майбутнього майданчика встановили бордюри, паркан і зробили замощення основи. А цього місяця поклали фінішний шар основи, штучну траву та встановили обладнання, а саме футбольні ворота, баскетбольні кільця та сітки.

Опублікувала Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!