У Львові будують велодоріжки. Перелік адрес

2951 1
У Львові проводяться роботи з ремонту тротуарів та будівництва велодоріжок у місті.
Фото: galka.if.ua

Фото: galka.if.ua

Є ще декілька проектів, які реалізовуватимуть влітку. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: За минулий рік у Львові побільшало велодоріжок на 40 км 

«Зараз фактично завершуємо роботи по будівництву велодоріжок на вул. Городоцькій, вул. Брюховицькій, вул. Сихівській. Проект на вул. Сихівській поділений на дві частини і передбачає ремонт тротуарів та будівництво велодоріжок. Перша частина робіт – це територія від вул. Кавалерідзе до просп. Червоної Калини, де плануємо завершити будівництво велодоріжки до кінця місяця. Друга частина – вул. Сихівська.

Якщо говорити про плани на найближчий час, то зараз триває розробка проекту облаштування велодоріжки по вул. Чорновола – вул. Липинського – вул. Варшавській – вул. Замарстинівській – вул. Мазепи. Плануємо провести роботи по будівництву велодоріжки та ремонту тротуарів по вул. Княгині Ольги в кінці липня. Також з бюджету виділені кошти на розробку проекту велодоріжки до Винник», - зазначив директор ЛКП «Інститут просторового розвитку» Олег Шмід.


Читайте також:
7 Червня, 2017 22:43
Софія І знову прокладете велодоріжки так що пішоходу треба буде йти або по велодоріжці, де його може збити велосипедист, або по дорозі, де його може збити машина? Так як це наша місцева влада вмудрилася зробити на вул. Пасічній. Я вже мовчу про пішоходів з дитячими калясками чи неповносправних людей які просто не можуть поміститися на тротуарі через його нову ширину завдяки велодоріжкам. Так, велодоріжки потрібні в нашому місті але чому їх ро[***] забираючи місця в тротуарів передбачених для пішоходів?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!