У Львові битимуть вікна в російських магазинах?

3515 8
З понеділка, 8 вересня, Економічний Бойкотний Рух знімає з себе фізичну відповідальність (але не моральну) за побите скло в магазинах Львова, які торгують російськими товарами. Про це заявив лідер бойкотувальників Олег Радик. Він зазначив, що абсолютно підтримує такі акції, як та, що завтра відбуватиметься в King Cross Leopolis, але фізичної відповідальності «я не несу і закликати нікого не буду, проте я розумію і поважаю людей, які битимуть скло у магазинах, де торгують російськими товарами».
Фото: rem-studia.ru

Фото: rem-studia.ru

«У Львові досягла критичної межі кількість людей, які повернулися з АТО, їхніх братів, сестер, знайомих. Люди, які повернулися з АТО, не розуміють, якщо вони вчора боролися проти російських прапорів, то якого чорта вони зараз мають ходити по магазинах, бачити ці триколори і те, що хтось заробляє, торгуючи з росіянами? Коли вчора їхніх братів вбивали росіяни, чому сьогодні ці росіяни торгують зі Львовом?», – обурився активіст, пише Galnet.

«Прошу це вважати офіційною заявою. Завтра всіх небайдужих прошу на 12.00 до «Кінг Кроссу», – повідомив активіст на своїй сторінці у Facebook.

«У King Cross є магазини російських товарів – це абсолютно російські магазини, з російськими назвами. Ті товари зовсім не марковані, вони заважають Україні. Вони там щось маркують а «Ашані», але я можу показати ті магазини з немаркованими товарами», – пояснив Олег Радик.

Читайте також: Ефективний бойкот російських товарів. Поради


Читайте також:
6 Вересня, 2014 11:45
Ольга Такі заклики просто злочинні!!!
5 Вересня, 2014 22:25
олег Хочете щось змінити, то не купуйте їхнього товару, замість того, щоб вести себе як гопніки, тим самим створюючи картинку для кацапського ТВ! Думайте,не будьте стадом!
5 Вересня, 2014 22:25
олег Хочете щось змінити, то не купуйте їхнього товару, замість того, щоб вести себе як гопніки, тим самим створюючи картинку для кацапського ТВ! Думайте,не будьте стадом!
5 Вересня, 2014 16:36
Юстина Така акція нікому не потрібна. Вона не несе за собо нічого корисного, і тим більше, нічого доброго. Таким чином ми опускаємся до рівня хулігана-гопніка, базарної баби чи того самого москаля, якого так стараємся позбутися. На мою думку, бойкоту, такого як ігнорування магазину, чи іншої структури, цілком достатньо, щоб вони збанкрутували і забралися до бісової матері. Давайте тримати голову на плечах, а не в іншому місці, як деякі "братья наши".
5 Вересня, 2014 16:25
Покупець Більшого д и б і л і з м у годі й було придумати
5 Вересня, 2014 14:51
Олег В Банке ручки дерьмом по вымазывать даже сами заходить не будут
МОжно вообще сделать флешмоб и "заминировать дерьмом подход ко входу
Битыми стеклами вы только упырю в москве на руку сыграете
5 Вересня, 2014 14:30
Надія Людина має вибір.Купуй український товар навіщо вдаватися до крайнощів з биттям вікон і т.д. не грайте на руку ворогу, не розпалюйте ворожнечі і так ситуація надзвичайна в країні.хай стоїть собі російський товар ніхто не купуватиме-сам згорне лавочки.Люди включайте мозги!!!
5 Вересня, 2014 14:16
прокоп А ЯК БУТИ З "СБЕРБАНК РОССИИ"??????
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!