У Львові бюлетені з виборів здали на макулатуру

2990 0
У Львові поблизу одного з пунктів прийому макулатури знайшли бюлетені з відмітками, за якими голосували на місцевих виборах 25 жовтня.
Фото: facebook.com

Фото: facebook.com

Інформацію про це в групі «Варта 1» поширив Ігор Зінкевич.

«Ось таку макулатуру принесли на Левандівці, десь пів'ящика, все було прикрито при перекладанні. При перевантаженні було виявлено. Це нормально хіба?», – написав Ігор Зінкевич.

Всі бюлетені, які були знайдені, мають позначку за одну політичну силу – «Наш край», яка так і не зуміла подолати 5-відсотковий виборчий бар’єр до Львівської міської ради.

Більшість бюлетенів порізані і зібрані щонайменше з двох різних дільниць, що входять до різних округів./ Загалом було виявлено пів'ящика бюлетенів територіальних виборчих дільниць №461887 та 461888.

Голова Львівської міської виборчої комісії Ігор Сліпецький повідомив, що йому вже відомо про цей випадок. «Зараз звернемося до правоохоронців, щоб вони з'ясували, що це таке. Тут з головами цих комісій нема про що говорити, треба розслідувати», – заявив Сліпецький.

Нагадаємо, що виборчі бюлетені вважаються документами суворої звітності і повинні зберігатися впродовж п'яти років із дня опублікування офіційних результатів виборів.

За даними Вголос, zaxid.net.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!