Частина трамваїв у Львові змінює маршрути. Перелік

16839 2
У Львові практично усі трамваї змінюють власні маршрути. Трамвай №10 та №3 не курсуватимуть взагалі. Про це інформують в ЛКП «Львівелектротранс»
фото: theinsider.ua

фото: theinsider.ua

Від сьогодні, 10 серпня, тимчасово припиняється робота трамвайного маршруту № 3 «площа Соборна – Аквапарк», натомість збільшується кількість трамвайних вагонів на маршруті №1, який зараз курсує за маршрутом «Залізничний вокзал – Центр – вул. Вітовського – вул. Сахарова – вул. Княгині Ольги».

Також розворотне кільце на площі Соборній у маршрутному русі трамваїв використовуватися не буде, тому ЛКП «Львівелектротранс» просить пасажирів, що прямують в сторону кінцевої «Аквапарк», очікувати трамвая на зупинці «вул. Шухевича», яка знаходиться поруч.

На кінцевій зупинці трамвайного маршруту №3 працівники «Львівелектротрансу» розмістили відповідне інформаційне оголошення.

Планується, що після завершення усіх робіт з реконструкції вулиць Івана Франка та Свєнціцького відновить свою роботу трамвайний маршрут № 4 «Вул. Торф`яна – вул. Миколайчука».

Окрім цього, після закриття на реконструкцію перехрестя вулиць Личаківської та Мечнікова заплановано такі зміни трамвайних маршрутів:

трамваї маршруту № 2 прямуватимуть від кінцевої «вулиця Коновальця» вулицями Мельника, Генерала Чупринки, Коперника, Дорошенка, пл. Ринок, вулицями Руською, Підвальною та Івана Франка до кінцевої зупинки «Академія Мистецтв»;

трамваї маршруту № 7 прямуватимуть від кінцевої «вулиця Татарбунарська» до кінцевої «вул. Торф`яна» вулицями Шевченка, Городоцькою, Б. Хмельницького та Замарстинівською.

трамвайний маршрут № 10 тимчасово припиняє свою роботу до завершення ремонтних робі на перехресті «Личаківська – Мечнікова».

Трамвайні маршрути № 5 і №6 курсуватимуть за звичними маршрутами.

Про дату відновлення трамвайного маршруту №4 та про зміни маршрутів руху трамваїв, що курсують по вул.Личаківській, буде повідомлено додатково.

Нагадаємо, раніше через закриття на ремонт вулиць Русових, Київської, Котляревського і Нечуя-Левицького припинили свою роботу трамвайні маршрути № 9 та №11 і було додатково введено трамвайний маршрут №6а «Церква Св. Анни – вул. Миколайчука».


Читайте також:
12 Серпня, 2016 23:29
Богдан Ще б з пл. Ринок прибрали трамваї, на жодній Ринковій площі старого міста в усіх європейських країнах вже немає руху трамваїв, це ж унікальна пам"ятка, найбільший архітектурний заповідник ЮНЕСКО в Україні. і заради однієї зупинки, щодня мегатонни металу проїзджають серед найдорожчого мікро-шматочка архітектури.
11 Серпня, 2016 23:48
Ірина Я так зрозуміла - по Личаківській взагалі нічого тепер не їздить? на медової печери лиш маршруткою???
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!