Політична реклама

У Львові частина центру буде перекрита для руху транспорту

1613 0
18-19 жовтня у Львові перебуватиме Плащаниця Пресвятої Богородиці. Зустріч Плащаниці Пресвятої Богородиці відбудеться сьогодні, 18 жовтня, на вул. Лисенка, 17 та хресною ходою вона буде доставлена у кафедральний Свято-Георгіївський храм Львівської єпархії УПЦ на вул. Короленка, 3. У зв’язку з цим буде частково обмежено рух транспорту, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, сьогодні з 12.00 год до 14.00 год буде обмежено рух транспорту на перехрестях: вул. В. Винниченка – вул. Просвіти, вул. Гуцульська – вул. М. Лисенка, вул. М. Лисенка – вул. М. Заньковецької. Також від сьогодні з 12.00 год до 19.00 год п’ятниці буде обмежено рух транспорту на таких ділянках: вул. В.Короленка (від перехрестя вул. В. Короленка – вул. Г. Смольського, перехрестя вул. В.Короленка - вул. Личаківської до перехрестя вул. В. Короленка – вул. М. Лисенка). 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!