Політична реклама

У Львові через непроплату не можуть отримати снігоприбиральну техніку

1328 0
Львів отримав лише вісім з 37 одиниць нової снігоприбиральної техніки, закупленої до зими. Решта технічних засобів місто не може отримати, оскільки оплату за неї — 8 млн грн — блокує казначейство.

Попри те, у місті обіцяють впоратися з наслідками сьогоднішнього снігопаду, інформує Zaxid.net.

«Сьогодні це — пріоритет. Тому я буду дзвонити в казначейство щогодини, телефонуватиму в міністерство фінансів. Але наразі ми не очікуємо надзвичайних снігопадів, і тому сподіваємося, що впораємося з технікою, яка в нас є», - сказав міський голова Львова Андрій Садовий на брифінгу.

Мер зазначив, що сьогодні понад 100 одиниць техніки готові виїхати на прибирання вулиць міста, серед них 20 піскорозкидачів.

«Немає наразі проблемних питань: є піскосуміш, є паливо. З середи минулого тижня цілодобово чергують водії», - запевнив Андрій Садовий. 

Він наголосив: «Оскільки сьогодні з другої половини дня починаємо прибирання, велике прохання до водіїв не припарковуватись на узбіччях, аби машини могли прибирати, якщо буде більший снігопад».

Також Андрій Садовий попросив, аби без зайвої потреби люди не користувались приватним транспортом: «Однозначно, вночі буде ожеледиця».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!