У Львові через похорон Романа Віктюка ситуативно перекриватимуть рух

2033 0
Заходи триватимуть до 16.00 год.
Фото: rus.err.ee

Фото: rus.err.ee

Сьогодні, 23 листопада, у Львові відбувається прощання та похорон відомого режисера Романа Віктюка. Через це на вулицях міста, де проходитиме процесія буде ситуативне перекриття руху, повідомила Патрульна поліція.

Читайте також: Помер відомий режисер родом зі Львова Роман Віктюк

«О 13.30 год. відбудеться піша хода з Першого українського театру для дітей та юнацтва (вул. Гнатюка, 11) до храму святого апостола Андрія УГКЦ (пл. Соборна, 3а). о 14.30 год. Буде піша хода з храму святого апостола Андрія УГКЦ до Личаківського цвинтаря (вул. Мечникова, 33). У той час на вулицях відбуватиметься ситуативне перекриття руху», – йдеться у повідомленні.

Відомо, що Романа Віктюка поховають на №70 полі Личаківського кладовища у родинній гробниці. Триватиме захід до 16.00 год.

Нагадаємо, Тvoemisto.tv транслюватиме прощання із відомим режисером Романом Віктюком, який помер на 85-му році життя.

Трансляція розпочнеться на Фейсбук-сторінці і на Ютуб-каналі медіа-хабу о 12.00 із громадської панахиди у Першому театрі на вул. Гнатюка, 11. Опісля, о 13.30 год, медіа-хаб транслюватиме прощання з режисером із Церкви святого Андрія, а з 15.00 до 15.30 год – чин похорону на Личаківському кладовищі.

Учасників церемонії просять дотримуватись дистанції, одягти захисну маску та використовувати дезінфектори.

Із детальною програмою заходів можна ознайомитись на Фейсбук-сторінці родички режисера, Катерини Віктюк.

Театральний режисер, народний артист України, уродженець Львова Роман Віктюк помер на 85-му році життя 17 листопада після того, як захворів на коронавірусну інфекцію.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!