У Львові через порушення карантину заборонили роботу Будинку вчених

3392 0
Таке рішення прийняла комісія ТЕБ і НС.
Фото: Будинок вчених

Фото: Будинок вчених

Через порушення карантинних вимог у Львові призупинили роботу Будинку вчених. Таке рішення прийняла міська комісія ТЕБ і НС сьогодні, 29 листопада, повідомив заступник міського голови Андрій Москаленко.

Читайте також: У День пам'яті жертв Голодомору блогери у Львові влаштували гучну вечірку

«Провели комісію ТЕБ і НС За порушення карантинних вимог комісія ТЕБ і НС прийняла рішення призупинити господарську діяльність Будинку вчених Львівської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України», – написав він у Facebook.

Нагадаємо, в суботу, 27 листопада, у львівському Будинку вчених блогер з Чернівців Олексій Заліско відзначав свій день народження. Гучна вечірка відбулася у День пам’яті жертв Голодоморів, на неї зібралися блогери-мільйонники зі всієї України. Згодом, у соцмережах користувачі обурювалися щодо такого святкування, яке влаштували в день, коли світ перебуває у скорботі за мільйонами жертв, яких знищив штучно створений голод.

Читайте також: Як у Будинку вчених пояснили інцидент із блогерською вечіркою у скорботний день

При цьому у Будинку вчених у коментарі Tvoemisto.tv повідомили, що домовленість була іншою, і тепер вимоги щодо відбору тих, кому віддаватимуть приміщення в оренду, будуть жорсткішими.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!