У Львові через профілактику тимчасово не працює радіо і телебачення

1650 0
Телебачення не працюватиме з 5:00 по 14:00 на всіх об’єктах Концерну РРТ.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

7 вересня проводять піврічну технічну профілактику антено-фідерних систем та обладнання електроживлення на всіх об’єктах Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення. Про це інформує КРРТ.

Телебачення не працюватиме з 5:00 по 14:00 на всіх об’єктах Концерну (РТПС, РТС, РРС, СТ ВКУ). Усі станції повністю відімкнули від живлення.

«Наразі існує нагальна потреба у проведенні таких робіт, оскільки як повідомлялося раніше, обслуговування, заплановане на 18 травня, було скасовано через трансляцію  телеканалами освітнього проєкту онлайн-навчання школярів 5-11 класів під час карантину та висвітлення заходів із вшанування пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу», – йдеться у повідомленні.

Керівники телерадіоорганізацій мали врахувати час проведення профілактичних робіт при формуванні сіток мовлення на 7 вересня.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!