У Львові через сон на службі звільнили чотирьох копів

2980 0
У Львові звільнили чотирьох працівників поліції, які під час служби заснули в автомобілі, патрулюючи Сихів.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Як розповів начальник патрульної поліції Львова Юрій Зозуля, поліцейських виявили працівники моніторингової служби поліції. Усі четверо були тверезими, але спали у службовому автомобілі. Це перший випадок, коли за подібне порушення поліцейських звільняють з роботи. За словами Зозулі, двоє звільнених – представники поліцейського автопатруля. Двоє інших патрулювали район пішки.

Читайте також: Як в Україні працюватиме нова поліція: структура, функції. Інфографіка

Згідно з інструкціями, автопатруль повинен забирати працівників пішого патруля поліції, тому їм дозволено сідати в автомобіль. Порушенням дисципліни є сон на роботі. Самі ж поліцейські пояснювали, що були стомлені, тому й заснули. 

Варто зазначити, тривалість однієї зміни у поліцейських – 12 годин, після чого вони мають 24 години відпочинку, а після наступної нічної 12-годинної зміни – 48 годин відпочинку.

Нагадаємо, у четвер з поліції Львова звільнили п’ятьох працівників, які у позаробочий час стали учасниками бійки у нічному клубі. Таким чином за два дні з поліції звільнили дев’ятьох працівників.

Читайте також: Хто вони, нові поліцейські? 4 історії про нових патрульних

Загалом із часу створення поліції у Львові звільнили 11 працівників. Одного з них – за бійку із перехожими, яку поліцейський розпочав, будучи у стані алкогольного сп’яніння. Ще один поліцейський звільнився сам ще під час навчання.

 Джерело: ZAXID.NET


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!