У Львові планують відновити роботу позашкілля

1428 0
Позашкілля у Львові може запрацювати вже з 4 травня.
Фото: Freepik

Фото: Freepik

Із 4 травня у Львові мають намір відновити роботу позашкілля. Рішення про можливість послаблення карантинних обмежень, відновлення роботи позашкілля, превентивних заходів на Вербну неділю і Великдень, а також наступні етапи вакцинації розглянули на сьогоднішньому засіданні міського штабу з протидії коронавірусу, повідомляє ЛМР.

Читайте також: Львівських школярів запрошують на безкоштовний комп'ютерний марафон

«Сьогодні відбулося засідання оперативного штабу щодо ковіду. Ми розглянули декілька питань. Перше питання стосується можливих послаблень. Однак, станом на сьогодні Львів залишається у червоній зоні карантину, тому таке рішення може приймати державна комісія ТЕБ і НС. Також ми розглянули питання щодо можливого відновлення роботи позашкілля. Штаб рекомендуватиме міській комісії ТЕБ і НС відновити роботу позашкілля з 4 травня. Якщо, звісно, не буде якихось критичних показників», – зазначив перший заступник міського голови Львова, керівник штабу Андрій Москаленко.

За його словами, обговорили сьогодні окремі превентивні заходи на час Вербної неділі і Великодня. Зокрема, щодо дотримання окремих протоколів та рекомендацій, які напрацьовані спільно з Радою церков.

Читайте також: Не тільки весело, а й безпечно. МОЗ дало рекомендації святкування Великодня

Також найближчим часом місто очікує на надходження вакцини, щоб уже на тижні провакцинувати до 10 тисяч людей. Йдеться про осіб, які сформовані за списками та забезпечують життєдіяльність міст.

Нагадаємо, старшу школу і гуртки на карантин відправили ще всередині березня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!