Через захворювання у працівників на тиждень закрили ЦНАП у Рясному

1771 0
У ЦНАПі, що у Рясному, похворіли всі працівники.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Від завтра, 25 січня, і по 29 січня Центр надання адміністративних послуг у Рясному, на вул. Тараса Шевченка, 374, не прийматиме відвідувачів. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Закривають на тиждень ЦНАП через те, що масово похворіли працівники. Оформити документи можна в будь-якому іншому відділенні. Як уточнити у коментарі Tvoemisto.tv у пресслужбі міськради, усі інші центри працюватимуть за звичним графіком. 

Читайте також: До центру пасажирів у Львові утворилися черги з охочих отримати е-квиток

Звернутися для подачі документів можна у будь-який інший підрозділ ЦНАП Львова, бо прив’язки до району немає. Телефон служби підтримки ЦНАП: (032) 297 57 95.

Нагадаємо, що у Львові Центри надання адміністративних послуг з 12 січня розширили години роботи в межах міста. Офіси на пл. Ринок, 1 (бічний вхід); просп. Червоної Калини, 72а; вул. Костя Левицького, 67; вул. Миколи Хвильового, 14а; вул. Івана Виговського, 32; вул. Генерала Чупринки, 85 – працюють за оновленим графіком.

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!