У Львові через заметілі скасовують десятки рейсів міжміських та приміських автобусів

8742 0
Мешканців просять завчасно перевіряти рейси.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

У Львові сьогодні, 13 лютого, скасували рейси низки міжміських автобусів із автовокзалу, що на Стрийській. Про це йдеться на інформаційному табло автовокзалу із розкладом руху. 

Читайте також: У Львові перекриватимуть дороги, щоби вивезти сніг. Оперативна інформація 

Зокрема, скасували рейс Львів – Городенка ( Авто-Транс-Захід), Львів – Гусятин (АТП-16142 ТОВ), Львів (площа Двірцева) – Калуш (Миколаївське АТП-14627), Львів – Бучач (Бучацьке АТП-16139), Львів – Луцьк (Санрайз ВТП), Львів (площа Двірцева) – Івано-Франківськ (ПП Осташ Роман Романович), Львів – Заліщики (Тернопільське АТП-16127), Львів – Бережани (Бережаниавтотранс ТЗДВ), Львів – Хоростків (ПП Ворончак В.В), Львів – Яремче (Львівське АТП-14631), Львів – Чортків (Чортківське АТП-16142), Львів – Тернопіль (ПП Чайківський Б.Ю, ФОП Пуківський О.В), Львів – Рогатин (ПП Луців Володимир Михайлович).

Також скасували рейс Львів – Люблін (Львівське АТП-14630), який запланований на 14 лютого о 07.00 год. Ще низка автобусів затримується. 

Читайте також: Чи варто їхати у Карпати в негоду і яка ситуація у Славському

Також скасували кілька рейсів із автовокзалу Двірцевий. Йдеться про напрямки Львів – Долина (ТЗОВ «ГАЛ-ВСЕСВІТ»), Львів – Люблін (Львівське АТП-14630), Львів – Івано-Франківськ (ПП Осташ Роман Романович).

Також десятки приміських рейсів скасовані у напрямку із Автовокзалу «Північний», що на вулиці Б. Хмельницького. Повний перелік скасований рейсів можна переглянути тут.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!