У Львові через жалобу скасували вечірній концерт у центрі міста

2786 0
Там мали прозвучати колядки у виконанні органістки Львівського органного залу Надії Величко та оркестру Ukrainian Festival Orchestra.
Фото: То є  Львів

Фото: То є Львів

Через авіатрощу у Ірані, в якій розбився український літак МАУ, у Львові приспустили прапор на ратуші та скасували вечірній органний концерт біля головної ялинки.

Концерт із новорічними мелодіями під звуки електронного органу мав відбутися о 18:00. Там мали прозвучати колядки у виконанні органістки Львівського органного залу Надії Величко та оркестру Ukrainian Festival Orchestra.

Нагадаємо, близько 5:00 за київським часом у Ірані розбився пасажирський літак МАУ, на борту якого були 168 пасажирів та 9 членів екіпажу. Ніхто з пасажирів не вижив. Причини аварії з’ясовують.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!