У Львові від сьогодні починає чергувати снігоприбиральна техніка

1777 0
Цього року для прибирання доріг Львова задіять 138 одиниць техніки.

У Львівській міській раді запевняють, що снігоприбиральна техніка готова до роботи. Від сьогодні, 19 листопада, вона у місті чергуватиме цілодобово, інформує пресслужба ЛМР.

За прогнозами синоптиків, у п’ятницю вночі буде приморозок і дощ, тому можлива ожеледиця, замерзання на мостах і підйомах.

«Усі ШРП мають забезпечити готовність по 2 піскосії, щоб у будь-який час, якщо будуть примерзати мости та підйоми, забезпечити посипання. Чергування техніки запроваджуємо від сьогодні. Піскосуміш є, сіль є, реагенти закупили», – зазначила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства ЛМР Ірина Маруняк.

У міськраді додають, що цього року для прибирання доріг Львова задіять 138 одиниць техніки.

Додамо, що завтра, 20 листопада, за повідомленням Львівського гідрометцентру, у Львові буде хмарно з проясненнями. Вдень місцями дощ та мокрий сніг. На окремих ділянках доріг ожеледиця. Температурний максимум становитиме 6 градусів із позначкою плюс, вночі температура повітря опуститься до 1 градусу із позначкою мінус.




Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!