У Львові чоловік потрощив кіоск із шаурмою і поранив продавця

5172 0
Нападник підійшов до закладу і попросив їжу, а коли отримав відмову, розбив вітрину закладу і поранив продавця.
Фото: Патрульна поліція Львова

Фото: Патрульна поліція Львова

У Львові чоловік розбив вітрину у МАФі із шаурмою на проспекті Свободи та поранив ножем 20-річного продавця. Патрульні затримали його неподалік, а працівника закладу госпіталізували.

«Вчора близько 23-ї години патрульні 3 батальйону отримали виклик від власника МАФу на Проспекті Свободи, про невідомого, який розбив вітрину та поранив ножем у руку продавця. Зі слів потерпілого, невідомий чоловік підійшов до закладу і попросив їжу, а коли отримав відмову, розбив вітрину закладу. 20-річний продавець розповів, що вийшов до нього на вулицю і невідомий спробував вдарити його в живіт ножем. Потерпілий виставив руку, аби захиститися від удару і отримав у неї поранення», – йдеться у повідомленні патрульних.

Підозрюваного виявили неподалік. Очевидці події вигукнули до поліцейських, що він тримає ніж. Нападником виявився 30-річний львів'янин.

Потерпілого шпиталізували.

Фото патрульної поліції

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!