У Львові чоловік пропонував перехожим придбати гранату

1726 0
Львівські поліцейські на приміському залізничному вокзалі затримали чоловіка, що намагався продати гранату.
фото: Без табу

фото: Без табу

У Львовві біля приміського вокзалу поліцейські вилучили у чоловіка предмет, що схожий на гранату. Про це йдеться в повідомленні Управління Національної поліції у Львівській області на сторінці у  Facebook.

Предмет, схожий на гранату Ф-1, вилучено та скеровано на експертизу. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

«Сьогодні, 6 квітня, близько 15-30 у поліцію надійшла інформація про те, що на приміському вокзалі невідомий чоловік пропонує перехожим придбати у нього гранату. На місце події прибули працівники поліції та вибухотехніки. У чоловіка було виявлено предмет, схожий на гранату Ф-1. Його правоохоронці вилучили та скерували на експертне дослідження», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Як львів’янам реагувати на підозріді предмети. 7 порад

Зловмисником виявився 54-річний львів’янин. Наразі з’ясовуються обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Нещодавно на Сихові знайшли схожий на гранату предмет.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!