У Львові чоловіка підозрюють у виготовленні фальсифікованого антисептику

1081 0
У 28-річного чоловіка вилучили 500 пляшок з дозатором, які заповнені прозорою речовиною.
Фото: Львівська обласна прокуратура

Фото: Львівська обласна прокуратура

У Львові 28-річний чоловік виготовляв, зберігав та торгував фальсифікованими антисептиками. Злочин він вчиняв злочин повторно, за попередньою змовою групою осіб, повідомляє Львівська обласна прокуратура.

Читайте також: У Львові затримали рекордну партію героїну вартістю у понад 2 мільярди гривень

Встановлено, що чоловік разом зі спільниками організували цех у складських приміщеннях у Львові з незаконного виготовлення фальсифікованих лікарських засобів – антисептичного препарату «AХД 2000», без відповідних ліцензій, шляхом розведення водою з різними харчовими добавками і барвниками, та подальшого розливу в ємності різного об`єму. Продовжуючи свій злочинний умисел підозрюваний збував фальсифікат.

Під час обшуків слідчі виявили та вилучили 2 транспортні засоби, 15 картонних коробок, в яких міститься 500 пляшок з дозатором, які в середині повністю заповнені прозорою речовиною, 2 рулони наліпок для антисептичного засобу у кількості 16 листів із надписами «АХД 2000», 5 пластикових пляшок із спиртовмісною рідиною, 262 стіки дезінфікуючого засобу, 6 мобільних телефонів, 2 ноутбуки та суму у понад 70 тис. грн.

Підозрюваного затримали. Йому загрожує позбавлення волі на строк від восьми до десяти років та конфіскація майна.

Фото Львівської обласної прокуратури


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!