У Львові чоловіка жартома викрали, щоб привітати з днем народження

2917 1
Хлопець від претензій до друзів відмовився.
Фото: Поліція Львівської області

Фото: Поліція Львівської області

Учора близько 23:00 у Львові повідомили, що на вулиці Клепарівській, біля стадіону СКА, викрали людину. Про це інформують у патрульній поліції Львівської області.

Поліцейські зв’язалися із заявником, який, за його словами, перебував у багажнику авто.

«18-річний львів’янин повідомив, що двоє невідомих осіб підійшли до нього та попросили прикурити. Після чого накинулись на нього, зв'язали, одягнули наручники, мішок на голову та помістили у багажник. Також, він повідомив, що чув із салону що його повезуть у ліс та будуть вимагати викуп у батьків», – кажуть у поліції.

Поліцейські визначили рух авто з викраденим хлопцем і з’ясували, що він був на вулиці Джерельній. Там вони помітили автомобіль BMW, де з багажного відділення двоє осіб витягували людину з мішком на голові та зі зв'язаними руками та ногами. Інспектори затримали учасників конфлікту та . Переконалися, що потерпілий при свідомості патрульні звільнили його з полону.

Втім, як з’ясувалося, таким чином друзі хотіли розіграти хлопця і привітати його з днем народження. Всіх учасників події доставили у Шевченківський відділ поліції. Хлопець від претензій до друзів відмовився.

 


Читайте також:
27 Лютого, 2020 13:59
01 Рагульське привітання!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!