Політична реклама

На подвір'ї УКУ до фестивалю "Вітер На-Дії" встановлять наметове містечко

2470 0
10-13 липня 2014 року у Львові проходитиме всеукраїнський фестиваль єдиного молодіжного простору "Вітер На-Дії".

Як повідомила tvoemisto.tv співорганізатор фестивалю сестра Оксана Пелих, фестиваль проводиться вперше і має на меті об’єднати християнську молодь з усієї України.

Захід триватиме чотири дні, у перші два дні учасники фестивалю житимуть у родинах парафіян різних церков. Наступні два дні молодь проведе у наметовому містечку на території Львівської Духовної Семінарії та Українського Католицького Університету (м. Львів, вул. Хуторівка, 35). Відтак для цього учасникам знадобляться намети та спальники.

За словами сестри Оксани Пелих, учасники фестивалю «Вітер На-Дії» зможуть відвідати різноматні лекції та майстер-класи. Також у рамках заходу виступатимуть християнські гурти, серед яких гурт «Кана». Кульмінацією свята, як зазначають організатори, стане недільна літургія, на якій усі об'єднаються у спільній молитві.

Для участі у фестивалі потрібна попередня реєстрація. Її можна буде згодом пройти на сайті.  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!