У Львові чиновника затримали за підозрою в отриманні хабара. Доповнено

3458 0
Сьогодні, 17-го листопада, працівники військової прокуратури Західного регіону затримали одного з посадовців Львівської міської ради за підозрою в отриманні хабара.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Цю інформацію Tvoemisto.tv підтвердили у прес-службі військової прокуратури Західного регіону. Йдеться про отримання хабара сумою приблизно 90 тис. грн. Деталі обіцяють оприлюднити згодом. Як додали у прес-службі, може йтися й про більшу суму хабара та інших фігурантів. Також обшук провели у кабінеті Віктора Пушкарьова, першого заступника мера Львова.

Як поінформував на своїй Facebook-сторінці Генпрокурор Юрій Луценко, під підозрою – начальник управління житлового господарства Львівської міської ради Юрій Голець.

Додамо, раніше, 31-го жовтня, прокуратура Львівської області оголосила про підозру начальнику управління житлового господарства Львівської міськради Юрію Гольцю. 

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!