Львів'ян кличуть на концерт бас-гітариста «ОЕ» та відомої джазової співачки

2136 0
У Львів з концертом приїде неординарний дует бас-гітариста «Океан Ельзи» Дениса Дудко і Ольги Лукачової з проектом MARU.

Денис Дудко добре відомий джазовій аудиторії з середини 90-х як один з кращих контрабасистів не тільки в Україні, а й за її межами. За 10 років участі в «Океан Ельзи» Денис не втратив джазового обличчя, навпаки - випустив 2 авторських альбоми, дав кілька концертів в столичних клубах з джазовим секстетом Denys Dudko sextet, в складі якого кращі джазмени України та запрошений Денисом з Парижа джазовий барабанщик.

Ольга Лукачова вважається кращим джазовим голосом країни. Ольга є солісткою головного джазового оркестру Kiev Big Band, активно гастролює з квінтетом її імені. Відому джазову співачку часто запрошують зірки шоу-бізнесу для творчих колаборацій, як володарку сильного вокалу.

Репертуар

В репертуарі Maru - як власні твори, так і авторські аранжування відомих композицій. Програма розрахована на півтори години.

Коли?

10 червня о 20:00

Де?

Клуб Picasso

Як потрапити?

Квитки можна придбати за посиланням.

Ознайомитися з творчістю MARU можна за посиланнями:

https://www.facebook.com/MARU.MUSIC.UA

https://www.youtube.com/channel/UC1xhV2vgAfLGWCfzhrGlusQ


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!