У Львові дали старт велодоріжці на Чорновола та Варшавській. Схема

2559 0

Виконком Львівської міської ради погодив будівництво велодоріжки на проспекті Чорновола, вулиці Варшавській та Замарстинівській. Відповідні містобудівні умови та обмеження на проектування ухвалили сьогодні, 9 листопада.

Читайте також: Де у Львові планують побудувати велодоріжки. Перелік вулиць

Зокрема на Чорновола велодоріжку прокладуть від вулиці Липинського до Варшавської, звідти — до Замарстинівської та вулиці Гетьмана Мазепи. Велодоріжку мають запроектувати у межах червоних ліній наявних вулиць. Замовником будівництва буде департамент житлового господарства та інфраструктури.

Читайте також: Олег Шмід про плани Львова будувати нові велодоріжки

Нагадаємо, що першу частину велодоріжка на Чорновола від залізничного мосту до вулиці Липинського збудували у 2015-2016 роках. Додамо, на вулиці Сихівській та Княгині Ольги розпочали будувати хідники з велодоріжкою.

Вікторія Ейсмунт

Схема ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!