У Львові дебатуватимуть мажоритарники від 117-го округу. Де подивитись. Доповнено

1945 1
У дебатах візьмуть участь Роман Фединяк та Лариса Ніцой.
ілюстративне фото: УНІАН

ілюстративне фото: УНІАН

Медіа-хаб «Твоє місто» у межах інформаційно-просвітницького проекту «Свідомі вибори» продовжує цикл інтерактивних інформаційних матеріалів та відеодебатів, присвячених висвітленню парламентських виборів 2019 року.

Читайте також: Депутати, вартовий і орлиця. Хто балотується у Залізничному і Шевченківському районах 

Сьогодні, 8 липня, у дебатах візьмуть участь кандидати в депутати зі 117-го виборчого округу, до якого входить Франківський і Галицький райони Львова: Роман Фединяк від «Слуги народу» та Лариса Ніцой від «Народного руху України»

Експертами в студії стане голова Комітету підприємців Львівщини Роман Зафійовський.

Читайте також: Вони йдуть, ми обираємо. Усе про вибори, списки партій та можливі квоти

Прямий ефір із студії «Твого міста» розпочнеться орієнтовно о 16:00. Дивитися його можна на сайтіFacebook-сторінці та YouTube-каналі Tvoemisto.tv.

Деякі спікери не зможуть сьогодні прийти на дебати, тож вони переносяться на інший день, про що повідомимо додатково.

Парламентські дебати у студії медіа-хабу «Твоє місто відбуваються в межах проєкту «Свідомі вибори» за підтримки фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США. / Supported by the Media Development Fund of U.S. Embassy in Ukraine. The views of the authors do not necessarily reflect the official position of the U.S. Government


Читайте також:
8 Липня, 2019 13:31
666 ... Фединяк Vs ніцой ... і знову людям пропонують обирати невідоме проти відомого ... але ж нормальні люди отаке просто оминають ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!